Peuterschool de Dreumes


Op onze school is ook plek voor peuters.Peuterscholen de Dreumes biedt aan alle kinderen van 2 tot 4 jaar een veilige en vertrouwde omgeving om te spelen, leren en te ontdekken. Binnen vier basisscholen in Rijnsburg kunt u terecht voor professionele opvang waar het kind centraal staat. Het voordeel van de peuterschool in de basisschool is groot. Zo kunnen de peuters al af en toe om een hoekje kijken bij de kleuters, wennen ze al aan een groot schoolgebouw en de overstap van peuterschool naar groep 0 of groep 1 wordt op deze manier makkelijker gemaakt.

Het maandelijkse thema zorgt voor uitdagende activiteiten. Met het VVE programma staat de stimulering van alle ontwikkelingsgebieden van het kind centraal, met speciale aandacht voor communicatie en woordenschat. Dit alles heeft als doel de kinderen een optimale start te geven op de basisschool.
Door het gebruik van een gepersonaliseerde Ouder App bent u nauw betrokken bij de momenten waarop uw kind bij ons komt spelen. In het persoonlijke digitale schriftje leest u alles terug over de activiteiten die de pedagogisch medewerkers hebben georganiseerd en ziet u foto’s/video’s terug van uw kind. Tevens is het mogelijk om al uw administratieve zaken omtrent de opvang te regelen via de Ouder App en heeft u direct contact met de peuterschool.

Maart 2018 is de nieuwste locatie van de Dreumes binnen basisschool de Oranje Nassau geopend voor alle kinderen van 2 – 4 jaar. De locatie binnen basisschool de Oranje Nassau heeft naast een fijne binnenruimte en speelzaal een ruime buiten speelplaats die ervoor zorgt dat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen met elkaar.
 
Op deze locatie kunt u als ouder zelf bepalen welke ochtenden uw kind komt spelen. Wilt u bijvoorbeeld de maandagochtend met de vrijdagochtend combineren? Dat kan. Er geldt een minimale afname van twee dagdelen.
Meer weten over deze locatie? Maak een afspraak voor een rondleiding of meld uw kind gemakkelijk digitaal aan. Bezoekt uw kind al een peuterschool van de Dreumes en wilt u overstappen? Wij vernemen dit graag via info@speelbrug.nl of op 0252-533943.
 
Link naar onze website
Link naar aanmelden
Link voor rondleiding