Nieuws

Genomineerd

03-november-2018

Rabobank Wensenfonds


Een podium voor de kinderen van de Oranje Nassauschool?

Het Rabobank Wensenfonds heeft de wens van de Oranje Nassauschool genomineerd! Wij zijn één van de 99 genomineerden!!
Onze wens als leerkrachten is om de kinderen letterlijk en figuurlijk een podium te kunnen bieden. Bijvoorbeeld als er een voorleeswedstrijd is, maar ook bij verschillende projecten. Zoals een project waarbij de kinderen jaren geleden een modeshow liepen in zelfgemaakte kleding van kosteloos materiaal. De kinderen liepen de show toen over tafels. Een podium is dan een meerwaarde!
Iedereen moet de talenten van de kinderen van de ONS kunnen aanschouwen. En omdat wij op de Oranje Nassauschool cultuur hoog op de agenda hebben staan, zal het podium vaak gebruikt gaan worden.

Het Rabobank Wensenfonds gaat proberen om onze wens in vervulling te laten gaan. Hiervoor heeft de Oranje Nassauschool stemmen nodig. Uw stem! Hoe meer stemmen, hoe meer kans dat de kinderen kunnen schitteren op een prachtig podium. Uw stem kan vanaf 9 november worden ingediend via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Stem voor 25 november op ONSe school, zodat wij de kinderen tot grote hoogte kunnen laten stijgen!

Wilt u dit bericht met zoveel mogelijke mensen delen? Alle klanten en leden van de Rabobank Leiden-Katwijk kunnen stemmen. Zij krijgen ook allemaal een bericht van de Rabobank met daarin een unieke stemcode. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de kans is, dat ONSe wens in vervulling gaat!